De efficiënte en kostentechnisch aantrekkelijke oplossing voor internationaal rouwvervoer Biedt uitvaartondernemingen, mortuaria, ziekenhuizen en hulpdiensten de mogelijkheid om overledenen hygiënisch te bewaren Leverancier van FlexCoSeal®: flexibele lucht-, geur- en vochtdichte bewaring van overledenen. Ook bij besmettelijke ziektes zoals Corona.

De efficiënte en kostentechnisch aantrekkelijke oplossing voor rouwvervoer

Welkom bij FlexCoSeal®, dé oplossing voor efficiënt rouwvervoer. Onze flexibele metalen container, bekend als de bodyseal, biedt een hermetisch afgesloten alternatief voor zinken kisten. Kostenefficiënt, tijdsbesparend en voldoend aan internationale regelgeving, is FlexCoSeal® ideaal voor uitvaartondernemingen, ziekenhuizen en hulpdiensten. Ontdek de kracht van een sterke, efficiënte, en milieuvriendelijke oplossing.

 

Absolute afdichting

Volledig hermetisch afsluitbaar. Ook bij besmettelijke ziektes. In België en het Verenigd Koninkrijk (soortgelijk product) is dit voorgeschreven bij Ebola besmettingen.

Kostentechnisch aantrekkelijk

De kosten van een FlexCoSeal® container zijn lager dan die van een zinken kist.

Tijdsbesparend

De FlexCoSeal® container is eenvoudig binnen 5 minuten te sluiten.

Repatriëring

Door het eenvoudige gebruik en de lagere kosten is FlexCoSeal® hèt alternatief voor een zinken kist bij internationaal rouwvervoer.

 

Reviews

"Beste medewerkers van IMP, we zouden jullie willen bedanken voor de steeds uitstekende service en dienst na verkoop."
- België


"Tot voor de uitbraak van Covid-19 gebruikten we de seal methode enkel voor lichamen in staat van ontbinding om geurhinder te voorkomen. Aangezien de besmettingsgraad dermate hoog is, is dit nu een standaardprocedure bij ons en op een vijftal minuten is de zak volledig gesloten en kunnen we een transport voorzien naar de aangegeven plaats."
- België


"Ik dacht dat ze heel erg zouden ruiken- zelfs door de kist heen- maar ik rook niets."
- Patty-Lou Middel-Leenheer/uitvaartcentrum Brokking & Bokslag


"De investering voor FlexCoSeal® containers heeft zich dubbel en dwars terugverdiend."
- Dirk van Vuure/Van der Heden-Iru


"We waren echt blij dat jullie deze methode konden aanbieden- we hadden geen idee van de mogelijkheden. Eigenlijk hadden we er ook niet zo over nagedacht maar toen het werd besproken maakten we ons wel zorgen. Zeker omdat we zelf wilden dragen. Het was een enorme opluchting dat geen nare situaties zijn ontstaan dankzij de seal-methode."
- Patty-Lou Middel-Leenheer/uitvaartcentrum Brokking & Bokslag


"We waren al bang dat we door de omstandigheden nog niet eens afscheid konden nemen van de kist, maar gelukkig hadden jullie deze oplossing."
- Patty-Lou Middel-Leenheer/uitvaartcentrum Brokking & Bokslag


Maak je website met Websitemachine.nl